VU Guldborgsund

Min vision om et livligt Venstres Ungdom Guldborgsund.

Tidligere har VU Guldborgsund været en blomstrende ungdomsforening med livlig aktivitet og debat, men i en årrække har der desværre ikke været nok unge mennesker til at drive foreningen videre. 
 
MEN vores ambition er, at det nu skal lykkes med at få genoprettet en summende VU-afdeling, hvor Guldborgsunds unge mennesker kan deltage i den offentlige debat, bidrage med liberale løsninger for fremtidens Danmark og ikke mindst indgå i et givende og stærkt fællesskab. 

Jeg er tovholder på projektet om genoprettelse af en lokal VU-afdeling, og vi vil snarest annoncere et arrangement, hvor alle unge op til 30 år inviteres til at aften med livlig, underholdende og ikke mindst relevant debat om ungdomspolitik, samfundsforhold og hvad deltagerne ellers måtte finde vigtigt at få debatteret. Målet er at få skabt interesse til at opbygge en lokal underafdeling af VU, men alle nysgerrige vil være hjerteligt velkomne.

Hvis deltagelse i et liberalt ungdomsnetværk lyder som noget for dig, så kontakt mig endelig på mail drust2@gmail.com eller tlf. 51 33 24 51.